Lista de cumparaturi pentru viitoarele mamici

Multe lucruri minunate o sa se intample in perioada urmatoare, iar faptul ca ti se va schimba corpul este unul dintre ele, asa ca va trebui sa planifici o sesiune de shopping.  E o investitie destul de mare, asa ca, pentru a te scuti de cheltuieli inutile, am facut pentru tine o lista cu lucruruile in care chiar trebuie sa investesti pentru ...

Cum ne anuntam sotul si familia de sarcina?

Dragele mele, eu va recomand sa faceti ceva special in momentul in care va anuntati sotul de sarcina. Daca noi tot aflam asta in baie facand pipi pe un betisor, mi se pare fain ca macar el sa aiba niste amintiri frumoase 😛 Internetul este plin de idei minunate, care mai de care mai amuzante si am ales pentru voi cateva feluri in care va puteti anunta sarcina.

5 motive de bucurie inainte de micul dejun

In pat e cald si bine, asternuturile miros a acasa, e locul unde te simti protejata si parca ai vrea sa mai dormi un pic. Iar cand te gandesti la ziua care se anunta lunga si plina de provocari, te apuca oboseala. Insa, inainte sa devii morocanoasa si sa te superi pe viata, te-ai gandit vreodata:

Gri, pentru ca imi place 😍

Acum cateva weekend-uri am prins o zi insorita si am profitat sa imi fac rezerve de vitamina D si sa ma incarc cu energie pozitiva cat pentru o luna! Si cum ne sta bine in Danemarca, am ales o tinuta in culori neutre, simpla si comfortabila, care nu stiu prin ce minune...

Look simplu de primavara

Stiu, in ultima postare eram muult mai colorata, dar gata, mi-a ajuns pentru o vreme 😀 Acum ma intorc la tinute un pic mai serioase, dar comfortabile, usor de incropit si usor de purtat in diverse situatii. Gen la birou, la plimbare..