Thepopcorn.net

 Hi, I am Popcorn and I am so happy to have you here!

Beauty and lifestyle blogger Copenhagen 🇩🇰| Bucharest 🇷🇴

Loving the simple things

Surpriza anului 2017

Surpriza anului 2017

Hello, again! Sunt tare fericita sa va am si astazi pe blog, pentru ca e o zi speciala. Stiti ca va spuneam in articolul de ieri ca 2017 o sa fie un an bun? Ei bine, o sa fie mai mult de atat. O sa fie cel mai bun an ever, pentru ca lucruri minunate o sa se intample. Cam atat de minunate <3  

Bebe planuieste sa vina pe lume la sfarsitul lunii iunie, deci acum suntem in 5 luni si 2 saptamani. 5 luni frumoase, dar mult mai grele decat ma asteptam. Dar despre experianta mea cu sarcina o sa aflati mai multe in curand, pentru ca o sa urmeze o serie de postari pe tema asta :)

Este prima mea sarcina, prin urmare nu sunt expert, insa o sa impartasesc cu voi momentele bune si rele, grijile nefondate si zecile de intrebari care mi-au trecut prin minte si care si-au gasit raspunsul fie cu ajutorul doctorului, fie pe site-urile de parenting de pe internet. La randul meu, am petrecut ore intregi pe site-uri de mamici, nu pentru ca am avut nevoie de sfaturi medicale (care, sa stabilim de pe acum, se cer doar de la doctor), ci pentru ca am vrut sa citesc experientele alor femei. Iar in momentele astea cu multe schimbari, cand practic simti ca nu mai esti stapana pe corpul tau, o sa te faca sa te simti mult mai bine sa vezi ca nu esti singura.

Astea fiind spuse, abonati-va la blog sau dati like la pagina de facebook ca sa fiti informate cand apar urmatorile postari <3 

In rest, va doresc si voua atat de multa fericire cata e in sufletul meu acum, ba chiar mai multa, ca nu ne zgarcim deloc.

Va imbratisez cu drag!

Rutina de ingrijire a pielii pentru un ten curat si luminos

Rutina de ingrijire a pielii pentru un ten curat si luminos

Bine ati venit pe noul blog!

Bine ati venit pe noul blog!