Thepopcorn.net

 Hi, I am Popcorn and I am so happy to have you here!

Beauty and lifestyle blogger Copenhagen 🇩🇰| Bucharest 🇷🇴

Loving the simple things

Jurnal de calatorie din Skagen, Danemarca

Jurnal de calatorie din Skagen, Danemarca

Of, cum trece timpul de repede! A trecut o luna de cand am vizitat Skagen si nu am apucat sa va povestesc despre cat este de frumos!

Ce este asa de special la locul asta? Well, este cel mai nordic oras din Danemarca si locul unde doua mari se intalnesc Skagerrak si Kattegat. Kattegat se varsa in marea Baltica si Skagerrak in  marea Nordica. Pentru ca au densitate diferita, cele doua mari nu se amesteca.

Deci ai asa: valurile celor doua mari venind din directii diferite si izbindu-se unele de altele, cel mai fin si mai frumos nisip pe care l-am vazut vreodata, plaje imense aratand ca un desert, dune de nisip (chiar miscatoare), un orasel idilc si multe trasee pe care poti sa le faci la pas bucurandu-te de natura. Bineinteles, ca orice alt loc din Danemarca, este ideal de vizitat vara, cand este un pic mai cald si ziua dureaza 17 ore. Da, ati inteles bine, 17 ore. Asta e unul din lucrurile care imi plac cel mai mult in Danemarca.

Noi am ales sa facem drumul pana acolo cu masina din Copenhaga, ca sa vedem cat mai mult din tara. Insa, peisajul s-a dovedit acelasi peste tot, campie, mici coline si zeci de ferme. Asa ca a doua oara as alege sa zbor pana la Arhus si de acolo sa inchiriez o masina.

Va las cu pozele si daca va ganditi sa vizitati Skagen, nu ezitati sa imi cereti detalii :)

Lista de cumparaturi pentru viitoarele mamici

Lista de cumparaturi pentru viitoarele mamici

Outfit inspiration pentru viitoarele mamici

Outfit inspiration pentru viitoarele mamici