Thepopcorn.net

 Hi, I am Popcorn and I am so happy to have you here!

Beauty and lifestyle blogger Copenhagen πŸ‡©πŸ‡°| Bucharest πŸ‡·πŸ‡΄

Loving the simple things

Gri, pentru ca imi place 😍

Gri, pentru ca imi place 😍

Unul din lucrurile care imi plac cel mai mult la Copenhaga, este ca avem acces la mare. Iar marea e frumoasa indiferent de anotimp, asa ca pe soare, ploaie, vant, oricand ma aventurez sa fac o plimbare pe plaja. Si ce e si mai frumos, este ca plajele nu sunt comerciale. Nu hoteluri, nu comercianti, nu terase sau baruri. Doar plaja, mare si soare, vegetatie si piste de biciclete sau pentru alergat, totul ca noi sa ne bucuram cat mai mult de natura.

Acum cateva weekend-uri am prins o zi insorita si am profitat sa imi fac rezerve de vitamina D, sa imi linistesc sufletul si sa ma incarc cu energie pozitiva cat pentru o luna! Si cum ne sta bine in Danemarca, am ales o tinuta in culori neutre, simpla si comfortabila, care nu stiu prin ce minune, a mascat aproape complet burtica 😊

Legat de asta, dragi viitoare mamici, sa nu va grabiti sa va luati haine pentru femei insarcinate, pentru ca e abia prin 7 luni sunt cu adevarat necesare. Intre timp puteti sa va luati haine normale, pe care sa le purtati si dupa sarcina, cu conditia sa fie comfortabile pentru voi si pentru burtica. De exemplu pantalonii mei sunt cu elastic in talie, in partea din spate, ii purtam si inainte sa fiu insarcinata si pot sa ii port si acum.

Pantaloni Zara, bluza Zara, incaltaminte sport Sara, palarie H&M.

Va pup si va imbratisez cu drag!

5 motive de bucurie inainte de micul dejun

5 motive de bucurie inainte de micul dejun

Look simplu de primavara

Look simplu de primavara