Thepopcorn.net

 Hi, I am Popcorn and I am so happy to have you here!

Beauty and lifestyle blogger Copenhagen 🇩🇰| Bucharest 🇷🇴

Loving the simple things

Un pic de roz, sa ne inveselim

Un pic de roz, sa ne inveselim

Si un pic de zapada pe fundal, ca nu uitam c-am lasat in spate o iarna lunga si grea. Si vant din plin, ca doar suntem in Copenhaga. Dar gata, calendaristic primavara e aici, asa ca eu propun sa ne inveselim cu un pic de culoare.

Nu stiu ce-i cu mine, dar mi-am am zis: "la naiba cu stilul minimal danez, eu m-am saturat de gri si negru, ma imbrac in roz"! Zis si facut, dupa cum vedeti mai jos. Si ce bine e cand hainele tale exprima energia si veselia din suflet! Un pic ciudat ce-i drept, pentru ca probabil sunt singura din cartier care poarta ceva colorat in afara casei. Poate o sa va povestesc intr-o zi mai pe lung, dar, pe scurt, la mine in cartier toata lumea se imbraca in culori neutre, toti par pe podium si sigur toti merg la sala de cateva ori pe saptamana. Nu prea ajuta la moralul meu de femeie insarcinata care a pus cateva kilograme 😛

Dar nimic nu mai conteaza acum, pentru ca adidasi mei extra roz, cumparati la reduceri, pe care probabil o sa ii port de maxim 5 ori in viata, ma fac fericita! Ca tot vorbim de micile bucurii 😅

Dragele mele, va doresc sa aveti o primavara frumoasa, martisoarele sa va aduca noroc, iar voi sa fiti iubite fara masura!

Si astept cu drag sa imi spuneti cum sarbatoriti astazi venirea primaverii 😘 Eu cu flori multe in casa, miros de zambile si un mic dejun copios cu unte de arahide, Nutella si clatite. Asa, ca sa ma rasfat un pic, ceea ce va recomand si voua!

_DSC0224.jpg

*Pantaloni sunt de la Zara, bluza de la H&M, incaltamintea sport de la Kappa.

Look simplu de primavara

Look simplu de primavara

Machiaj simplu pentru ocazii speciale sau zile in care vrei sa fii fabuloasa

Machiaj simplu pentru ocazii speciale sau zile in care vrei sa fii fabuloasa