Thepopcorn.net

 Hi, I am Popcorn and I am so happy to have you here!

Beauty and lifestyle blogger Copenhagen 🇩🇰| Bucharest 🇷🇴

Loving the simple things

Bine ati venit pe noul blog!

Bine ati venit pe noul blog!

Bine v-am regasit, oameni frumosi si dragi mie!

Sper ca ati inceput anul 2017 in forta, dar daca nu, stati linistiti, nu-i stres, mai aveti timp ;) Cei care imi urmaresc blogul stiu ca am luat o pauza de cateva luni bune. Dar tare mi-a fost dor de voi si cu mare nerabdare am asteptat sa va povestesc din nou vrute si nevrute. Pentru ca asta fac eu aici, ma fac confortabila ca intre prieteni si impart cu voi micile bucurii din viata mea. Sper sa ajung sa va molipsesc pe toti cu voie buna si fericire. Asta am, asta va dau :)

Horoscopul pe 2017 mi-a zis ca o sa fie un an bun, dar eu stiam deja asta, pentru ca e ceva ce am decis deja din 2016. Ca doar nu o sa astept ca lucrurile bune sa cada din cer? Nici gand, fericirea nu vine de la sine, ci se creaza. Articolul de astazi e scurt, dar plin de surprize.

In primul rand, o sa incep sa scriu articole si in limba romana, pentru ca tare imi era dor sa pot sa exprim cu usurinta tot ceea ce gandesc. Mi-a prins tare bine ca am scris in engleza pana acum, insa engleza mea nu e atat de buna incat sa ma simt confortabil sa va scriu tot ce am eu pe suflet. Si am atat de multe sa va spun si sa va arat!

Pentru ca da, anul asta vom avea multe, multe tutoriale video, iar saptamana asta o sa il vedeti pe primul dintre ele. O sa incep o serie de tutoriale cu sfaturi de ingrijire si make-up, incepand cu regulile basic si avansand in fiecare episod, pana cand fiecare dintre voi va deveni expert. Dar, sa nu va asteptati la prea mult sclipici de la mine, pentru ca am descoperit eu ca-i mai frumos sa fim naturale si asta o sa promovez. Propun sa declaram naturaletea noul trend in toate aspectele vietii si sa vedeti ce bine o sa ne fie!

Avem haine noi, nu pentru, ci pentru blog :) De multa vreme ma gandesc sa renunt la Worpress, ca sa pot personaliza blogul dupa sufletul meu, sa il fac organizat, simplu de navigat si tare frumos. Sper sa va placa si sa veniti mai des pe aici, ca eu va primesc cu drag si la plecare va dau un strop de energie pozitiva, sa va faca ziua mai buna.

Am zis ca ca-i scurt, dar se pare ca am mintit nitel :) Sa nu va suparati pe mine, ca am ajuns la sfarsit. Va mai zic un singur lucru. Maine pe blog o sa fie un nou articol cu surprize. O sa va zic care-i motivul pentru care am luat o pauza asa lunga si la ce proiect minunat lucrez eu de cateva luni. Si stiu ca o sa va placa!

Deci, ne vedem maine?

Va imbratisez cu drag

Surpriza anului 2017

Surpriza anului 2017