Thepopcorn.net

 Hi, I am Popcorn and I am so happy to have you here!

Beauty and lifestyle blogger Copenhagen 🇩🇰| Bucharest 🇷🇴

Loving the simple things

Rutina de ingrijire a pielii pentru un ten curat si luminos

Rutina de ingrijire a pielii pentru un ten curat si luminos

Buna dimineata, oameni frumosi!

Cum ne sta bine primavara, incepem ziua cu multa energie si cu primul meu video tutorial in limba romana. De cand astept sa fac asta! Sper sa va placa si sa va fie util!  

Am considerat ca inainte de va da sfaturi de machiaj, este important sa trecem rapid si prin rutina de ingrijire a tenului. Astazi va arat exact ce produse folosesc eu pentru a avea un ten curat si luminos. O sa va spun asta si in video, insa simt nevoia sa va repet si aici, pentru ca este cu adevarat important: curatarea/demachiarea fetei de doua ori pe zi este secretul unui ten frumos. Daca adaugi si hidratarea corespunzatoare, o sa te apropii de ideal.

 

PS: Lista de produse folosite o gasiti pe canalul de Youtube, link aicihttps://www.youtube.com/watch?v=cvr9jAzfOPc

Video e facut din filmulete mici si cadrele se schimba foarte des. Imi cer scuze pentru asta, vecinii mei renoveaza, asa ca in momentele de glorie ale bormasinei (foarte dese de altfel) a trebuit sa ma opresc, sa astept un moment de liniste si sa reiau ulterior. 

Astea fiind spuse, sa radem un pic de mine: de ce nu mi-a spus si mie nimeni pana acum ca vorbesc ca un copil rasfatat ? :)) E prima oara cand imi aud vocea inregistrata si am avut un soc. Dar lucrez la asta :P iar data viitoare sper ca o sa putem discuta ca de la adult la adult.

Anyway, daca aveti pareri sau intrebari, va rog sa nu va sfiiti sa mi le adresati in casuta de Comments. Daca aveti cuvinte de incurajare, sunt mai mult decat bine primite, pentru ca am mari emotii. Practic o sa va iubesc vesnic :)

Saptamana frumoasa si plina de veselie!

 

Machiaj simplu pentru ocazii speciale sau zile in care vrei sa fii fabuloasa

Machiaj simplu pentru ocazii speciale sau zile in care vrei sa fii fabuloasa

Surpriza anului 2017

Surpriza anului 2017